top of page
IMG_8844a.jpg

Om oss ​

Det romantiske huset ligger på Herøy - en av de aller vakreste øysamfunnene på Helgelandskysten. 

Nye suiter og dobbeltrom ved sjøen, sentralt på Herøy, gir deg et komfortabelt utgangspunkt for å oppleve det beste av Helgelandskysten.

Alle rom og suiter er nye. Her får du oppreide komfortable senger, egen balkong, eget bad og kjøkken. Flere av våre gjester har sagt at den spesielle solnedgangen fra huset er den vakreste de noen har opplevd. Den magiske stemningen om kvelden med den røde himmelen som lyser opp sjøen, samtidig som rådyrene fredelig beiter i hagen, må oppleves.

 

Du er hjertelig velkommen som vår gjest i Det romantiske huset.

Hvordan reise hit​.

Du kan reise hit med bil, buss, båt, kajakk. Vi har gode forbindelser med ferger fra Sandnessjøen eller fra Søvik. Fergeleiet på Søvik ligger ikke langt fra Sandnessjøen flyplass. Vi har også hurtigbåtforbindelser fra Vega og fra Sandnessjøen.

Manger av våre besøkende kommer med sykkel. Ruten Brønnøysund – Vega – Herøy – Dønna – Sandnessjøen med sykkel og øyhopping med hurtigbåt er en opplevelsesreise. Det går også å reise med tog til Mosjøen og buss derfra til Helgelandskysten. Vi er gjerne behjelpelig med å hente og bringe fra fergeleiet / hurtigbåtkaien på Herøy eller Dønna. Vi har parkeringsplass rett utenfor huset for deg som kommer med bil.

Det romantiske huset ligger ca 2,5 km fra kommunesenteret på Herøy. Butikker, restauranter og annet er derfor lett tilgjengelig.

bottom of page