top of page
6.jpg
Perlemorsuiten
Havutsikten

Kr 2 600,- 

Suiten er på over 80 m2. Her får dere panoramautsikt utover sjøen mot solnedgangen i vest. Når kjendisen Else Koss Furuset bodde her under NRK programmet sykkelsommer i 2023 var tilbakemeldingen at suiten hadde det fineste og mest spesielle soverommet og badet hun noen gang hadde opplevd.

 

Suiten har ett soverom med en stor dobbeltseng og egner seg derfor best for to personer. Det er allikevel mulighet for ekstra oppredning i sofaer og ekstra seng i stuen.  Ettersom suiten har sofa- og spiseplasser for opptil 10 personer egner den seg også til å være en av enhetene, dersom dere er en gruppe som er gjester på Det romantiske huset.

 

Suiten har balkong med utsikt utover havet. Den har et fult utstyrt kjøkken, med kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn og espresso/kaffemaskin. Her er stor tv og musikkanlegg både på stue og soverom, stjernehimmel på soverom. Vaskemaskin og tørketrommel. For å bevare den romantiske atmosfæren er mye av dette gjemt i innredningen. Velkommen til et helt unikt opphold på et av Norges kanskje mest romantiske steder.

Helgelandssuiten

bottom of page