top of page
6.jpg

Kr 2 600,- 

Suiten som er på over 80 m2 har panoramautsikt mot solnedgangen i vest. Når kjendisen Else Koss Furuset bodde her under NRK programmet sykkelsommer i 2023 var tilbakemeldingen at suiten hadde det mest spesielle og fineste soverommet og badet hun noen gang hadde opplevd.

Suiten har ett soverom med en stor dobbeltseng og egner seg derfor best for to personer. Det er allikevel mulighet for ekstra oppredning i sofaer og ekstra seng i stuen.  Ettersom suiten har sofa- og spiseplasser for opp til 10 personer egner den seg også som en av enhetene, dersom dere er en av en gruppe som er gjester på Det romantiske huset.

 

Suiten har balkong med utsikt utover havet. Suiten har et fult utstyrt kjøkken, med kjøleskap, fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr, mikrobølgeovn og espresso/kaffemaskin. Her er stor tv og musikkanlegg både på stue og soverom, stjernehimmel på soverom. Vaskemaskin og tørketrommel. For å bevare den romantiske atmosfæren er mye av dette gjemt i innredningen. Velkommen til et helt unikt opphold på et av Norges kanskje mest romantiske steder.

Hovedhuset 

bottom of page